Pangiriman barang ti Rusia


Apteka.Social Service nyadiakeun ladenan pikeun meuli jeung pangiriman barang médis na mah ngan kusabab apotek Rusia jeung warung. Kiriman produk sagala pikeun anjeun pamakéan sorangan ti Rusia. Purchases dijieun ukur di apotek resmi jeung toko online, kitu ogé langsung ti pabrik. Pengiriman barang anu dijieun ku pausahaan angkutan ti Zurich, Hong Kong. éta palayanan pos sahiji perantara nu. Beuli mawa parusahaan Swiss gaduh lisénsi pikeun ngajual obat di sakuliah dunya.

Anjeun tiasa janten yakin di Rusia ditawarkeun salaku obat jeung vitamin.

kiriman urgency:

pangiriman non-urgent - anu geus kaasup dina biaya barang.

pangiriman Express sakuliah dunya ti 12 mun 48 jam sanggeus beuli. Diitung individual, gumantung kana tujuan anjeun.

larangan:

1. Jumlah barang pikeun pamakéan pribadi (teu leuwih ti hiji bungkusan ngaran 5)

2. Nengetan perda adat jeung larangan ti nagara anjeun, upami matak teu lulus adat, datang deui ka anjeun jeung anjeun balik.

Pangiriman di Éropa. Ngirim parcels ti Zurich, Berlin jeung Milan.

Pangiriman Asia, Australia, Selandia Anyar: Ngirim parcels ti Hong Kong.

Pangiriman ka AS jeung Kanada. Ngirim AS ti New York.

Pangiriman pikeun nagara di Afrika, Amérika Kidul, Mexico dipigawé ku suweng.

Kalawan layanan Apteka.Social, anjeun tiasa mesen produk di apoték Rusia. Da eta rentang diusulkeun, anjeun tiasa mesen na sagala produk patali séjén pikeun pamakéan pribadi, anu teu bisa dibeuli di nagara Anjeun.

Teu dikirimkeun ka: Produk anu ngandung zat nu dilarang keur impor keur peraturan nagara Anjeun. Sateuacan nyusun, pariksa panerapan adat nagara Anjeun. Kiriman cargoes badag-ukuran jeung parcels heavier 1kg. Éta dianggap salajengna.

Mun anjeun teu manggihan produk nu Anjeun hoyongkeun mungkin teu acan gaduh deui dina katalog urang, ngirim tumbu ka dinya ti toko sejen di dunya, sarta kami cacah pengiriman barang ka alamat anjeun.

Mun anjeun mibanda patalékan tambahan atawa lamun boga usul keur gawé babarengan, nulis keur info@apteka.social