Sabuk col postoperative. ragana razm.4 art.9901


3 933 rub.


produser: tonus Elast

nagara: Rusia

Ngajaga nada otot deui abdomén sanggeus tatu JEUNG KOPERASI. fiksasi dipercaya jeung perlindungan sendi sarta otot. Alatan web elastis na cut husus, anu ogé produk na hugs awak geus dimodelkeun contours na. Dirancang tetep otot beuteung sanggeus dioperasi, burut, ptosis renal, sarta - pikeun awéwé sanggeus ngalahirkeun.