Dorëzimi i mallrave nga Rusia


Shërbimi Apteka.Social ofron shërbime për blerjen dhe shpërndarjen e mallrave mjekësore dhe jo vetëm nga farmacitë dhe dyqanet ruse. Dorëzimi i çdo produkti për përdorim personal nga Rusia. Blerjet bëhen vetëm në farmacitë zyrtare dhe dyqanet online, si dhe direkt nga prodhuesit. Transporti bëhet nga kompanitë e transportit nga Cyrihu, Hong Kong. Shërbimet ndërmjetëse të postës. Blerja është bërë nga një kompani zvicerane e licencuar për të shitur drogë në mbarë botën.

Ju mund të jeni të sigurt për cilësinë ruse të barnave dhe vitaminave të propozuara.

Dërgesa urgjente:

Dërgesa jo urgjente - e përfshirë tashmë në çmimin e mallrave.

Ofrimi i shpejtë në mbarë botën nga 12 në 48 shikon nga data e blerjes. Llogaritur individualisht, në varësi të destinacionit tuaj.

kufizimet:

1. Sasia e mallrave vetëm për përdorim personal (jo më shumë se paketat 5 me një emër)

2. Kushtojini vëmendje rregulloreve doganore dhe kufizimeve për vendin tuaj, nëse parcela nuk kalon doganore, ajo kthehet prapa dhe ju ktheheni.

Dorëzimi në Evropë. Dërgimi i paketave nga Cyrihu, Berlini dhe Milano.

Dorëzimi në vendet e Azisë, Australisë, Zelandës së Re: Dërgimi i parcelave nga Hong Kongu.

Dorëzimi në SHBA dhe Kanada. Dërgimi i Shteteve të Bashkuara nga Nju Jorku.

Dorëzimi në Afrikë, Amerikë Jugore, Meksikë kryer nga EMS.

Me ndihmën e shërbimit Apteka.Social, ju mund të porositni produkte nga farmacitë në Rusi. Përveç gamës së propozuar, mund të porositni çdo produkt tjetër të lidhur për përdorim personal që nuk mund të blihet në vendin tuaj.

Nuk është dorëzuar: mallrat që përmbajnë substanca të ndaluara për tu importuar nga legjislacioni i vendit tuaj. Para se të porositni, kontrolloni legjislacionin doganor të vendit tuaj. Dorëzimi i ngarkesave të tepërta dhe parcelave më të rënda se 1kg. konsiderohen ekstra.

Nëse nuk e keni gjetur produktin që ju nevojitet, mund të mos jetë ende në katalogun tonë, dërgoni një lidhje me të nga një dyqan tjetër në botë dhe ne do të llogarisim dorëzimin në adresën tuaj.

Nëse keni pyetje shtesë ose keni një propozim bashkëpunimi, shkruani në info@apteka.social