Brez postoperativ tsv. madhësi të ngurta.4 art.9901


3 933 fshij.


Prodhuesi: Tonus Elast

Vendi: Rusi

Mbajtja e muskujve mbrapa dhe muskujve të barkut pas lëndimeve dhe operacioneve. Fiksim i besueshëm dhe mbrojtje e nyjeve dhe muskujve. Falë kanavacës elastike dhe prerjes së veçantë, produktet përshtaten mirë trupin dhe simulojnë konturet e saj. Designed për të mbajtur muskujt e barkut pas operacioneve, me herni, prolapsi renale, si dhe gratë pas lindjes.