Испорака на стоки од Русија


Социјалната услуга "Аптека" обезбедува услуги за купување и испорака на медицински производи, а не само од руски аптеки и продавници. Испорака на сите производи за лична употреба од Русија. Набавките се направени само во официјални аптеки и онлајн продавници, како и директно од производители. Испорака се врши од транспортни компании од Цирих, Хонг Конг. Поштенски брокерски услуги. Набавката ја врши швајцарска компанија со лиценца за продажба на лекови ширум светот.

Можете да бидете сигурни на рускиот квалитет на предложените лекови и витамини.

Итна испорака:

Не-итна испорака - веќе вклучена во цената на стоките.

Експрес испорака низ светот од 12 до 48 часовници од датумот на купување. Пресметано поединечно, во зависност од вашата дестинација.

Ограничувања:

1. Количина на стоки само за лична употреба (не повеќе од 5 пакети со едно име)

2. Обрнете внимание на царинските прописи и ограничувања за вашата земја, доколку парцелата не помине низ царина, се враќа назад и ќе се вратите.

Испорака во Европа. Испраќање на пакети од Цирих, Берлин и Милан.

Испорака на земјите од Азија, Австралија, Нов Зеланд: Испраќање на пакети од Хонг Конг.

Испорака во САД и Канада. Испраќање на САД од Њујорк.

Испорака во Африка, Јужна Америка, Мексико извршено од страна на ЕМС.

Со помош на Apteka.Social услугата, можете да нарачате производи од аптеки во Русија. Покрај предложениот опсег, можете да нарачате и други сродни производи за лична употреба кои не можат да се купат во вашата земја.

Не е доставен: стока која содржи супстанции забранети за увоз според законодавството на вашата земја. Пред да нарачате, проверете го царинското законодавство на вашата земја. Испорака на преголеми товарни и парцели потешки од 1kg. смета за екстра.

Ако не го пронајдете производот што ви треба, можеби сеуште не е во нашиот каталог, испратете го линкот од друга продавница во светот и ние ќе ја пресметаме испораката на вашата адреса.

Доколку имате дополнителни прашања или имате предлог за соработка, пишете на info@apteka.social