Појас по постоперативниот крв. солидна големина.4 art.9901


3 933 Бришење.


Производител: Тонус Еласт

Земја: Русија

Одржување на тони назад и стомачни мускули по повредите и операциите. Сигурна фиксација и заштита на зглобовите и мускулите. Благодарение на еластичното платно и посебен пресек, производите добро се вклопуваат во телото и симулираат контурите. Дизајниран за одржување на абдоминалните мускули по операциите, со хернии, бубрежен пролапс, како и жени по породување.