Pangiriman barang saka Rusia


Layanan Apteka.Social nyedhiyakake layanan kanggo tuku lan pangiriman barang medis lan ora mung saka apotek lan toko obat Rusia. Pangiriman barang kanggo pribadi nggunakake saka Rusia. Tuku mung digawe ing apotek resmi lan toko online, uga langsung saka manufaktur. Shipping digawe dening perusahaan transportasi saka Zurich, Hong Kong. Kirim layanan intermediary. Tuku iki digawe dening perusahaan Swiss sing dilebokake kanggo narkoba ing donya.

Sampeyan bisa nemtokake kualitas Rusia obat lan vitamin sing dikarepake.

Urgent delivery:

Non-urgent pengiriman - wis klebu ing rega barang.

Pengiriman Express donya ing 12 kanggo 48 wiwit saka tanggal pamentasan. Diwilang individu, gumantung ing tujuan sampeyan.

Watesan:

1. Jumlah barang kanggo keperluan pribadi mung (ora luwih saka siji jeneng paket 5)

2. Priksa angger-angger khusus lan watesan kanggo negara sampeyan, yen bates kasebut ora ngliwati adat istiadat, kasebut bali maneh lan sampeyan bali.

Pangiriman ing Eropah. Ngirim paket saka Zurich, Berlin lan Milan.

Pangiriman menyang negara Asia, Australia, Selandia Anyar: Ngirim parsel saka Hong Kong.

Pangiriman menyang Amerika Serikat lan Kanada. Ngirim Amerika Serikat saka New York.

Pangiriman menyang Afrika, Amerika Kidul, Meksiko diasilake dening EMS.

Kanthi bantuan layanan Apteka.Social, sampeyan bisa order produk saka apotek ing Rusia. Saliyane karo macem-macem kasebut, sampeyan bisa uga nyimpen produk-produk sing ana gandhengane kanggo keperluan pribadi sing ora bisa dituku ing negara sampeyan.

Ora dikirim: barang sing nyakup bahan kimia sing dilarang kanggo importasi dening undang-undang negara sampeyan. Sadurunge ndhaftar, priksa undang-undang khusus negara sampeyan. Pangiriman barang sing luwih gedhe lan parcels luwih abot tinimbang 1kg. dianggep ekstra.

Yen sampeyan ora nemokake prodhuk sampeyan perlu, mesthine durung ana ing katalog, ngirim tautan saka toko liyane ing donya lan bakal ngetung layang menyang alamat sampeyan.

Yen sampeyan duwe pitakonan tambahan utawa duwe proposal kerjasama, tulis info@apteka.social