Sabuk pasca operasi ngalangi ukuran.4 art.9901


3 933 rubles.


Produsèn: Tonus Elast

Negara: Rusia

Njaga maneh tenggorokan lan otot-otot weteng sawise ciloko lan operasi. Fiksasi lan proteksi saka joints and otot. Thanks kanggo kanvas sing lentur lan potongan khusus, produk cocok karo awak lan simulasi kontur. Dirancang kanggo njaga otot abdominal sawise operasi, kanthi hernia, prolaps ginjal, uga wanita sawise lair.